The Lobby


Externa evenemang

Nedan beskrivs några externa evenemang som The Lobby skapat. Läs och inspireras! Vi skapar gärna  liknande arrangemang för just ditt företag, på många olika platser och med dina helt unika förutsättningar. På tåg, till sjöss eller stillastående...

 

Mässor

Vi skapar ofta sköna miljöer på mässor, med olika tema. Det handlar ofta om stora montrar med inslag av lounge, exponering och unika inslag. Samarbetspartners bereds ofta plats, om det passar det generella upplägget. Med 20 års erfarenhet av mässor, med stort lager rekvisita, och med patenterade och eftertraktade lifestylekoncept har vi unika förutsättningar att skapa extraordinära utställningar.
Klicka här för filmen från Vinordic 2010.
Klicka här för filmen från Taste Experience 2010

 

Tenniståget 

Vi har skapat konceptet Tenniståget, som består av ett tåg med temavagnar och ligg/sovvagnar mellan Stockholm och Båstad under tennisveckan (Swedish Open). En spännande möjlighet för resenärerna på tåget är att de kan botanisera mellan olika livsstilsteman under färden ner (champagne, poker, fashion, film, etc), samt nätverka med likasinnade under såväl färd som under vistelse. Men det det riktigt unika med Tenniståget är att det även fungerar som hotell under fyra dagar i Båstad! Resenärerna disponerar sina ligg-eller sovvagnar hela tiden, och har dessutom tillgång till det stora loungetältet i anslutning till uppställningsplatsen. Det kan vara skönt att koplla av på morgonen eller tidig kväll, innan man ger sin in till centrala Båstad och den riktiga pulsen. Dessutom arrangerar vi en egen tennisturneing för dem som inte bara vill titta på världstennis, vi erbjuder en businessavdelning, vi bjuder på en konsert (i loungetältet), och självklart på kontinuerlig transport mellan tågplatsen och Båstad.

Klicka här för filmen från Båstad

Läs mer

 

Fotbolls VM

Under fotbollsVM 2006 skapade vi ett 250 kvm stort tält + uteterrass i utkanten av Göteborg, där det nedsänkta taket och väggarna var tapetserade, där ljud och ljus var integrerade med spetsteknik, där skinnsoffor och fåtöljer skapade loungemiljön, där pokerborden utgjorde den spännande samlingspunkten, och där kristallkronorna, baren, plasmaskärmarna och den gräsbelagda uteterrassen tillsammans hjälpte till att göra VM-tältet till något gästerna pratade om länge efteråt.

Bilder från The Lobbys VM-tält

 

Smoke on the water 

Vi har skapat konceptet Smoke on the Water, som vuxit för varje år som som gått. Det började som ett koncept för ca 50 cigarrnjutande medlemmar, och en kryssning med drinkar, cigarrer och trevligt sällskap. Det har vuxit till ett omskrivet kryssningsevenemang för över 250 personer, med show, champagne, gourmetmat, levande musik, drinkar, celebriteter...och naturligtvis handrullade cigarrer.

Bilder från Smoke on the Water kryssningen

 

The Wine & Business Club

 


Nyhetsbrev

 


Boka rum

Se och läs om alla våra rum


Social Club
The Lobby

Rådmansgatan 46
113 57 Stockholm
Tel 08-34 60 00
Fax 08-34 60 20 
info@thelobby.se

 

Producerad av Norkay © The Lobby 2007 | Cookies