The Lobby


The Reception

The Lobby är en exklusiv medlemsklubb med fokus på livets goda. Men det är inte allt. The Lobby är även en festvåning, konferenslokal, eventbyrå, cigarrshop, och så vidare, och så vidare. Våra kunder och våra medlemmar delar vårt intresse för smaker, aromer och njutning, och de kombinerar det gärna med effektiva möten, inspirerande föreläsningar, trevliga kvällar, mingel och spännande resor. Fast inte allt på en gång naturligtvis.

 

Vi på The Lobby ordnar stora och små evenemang, både i våra lokaler på Rådmansgatan i centrala Stockholm och på andra platser, i andra städer och andra länder eller varför inte på ett tåg? Vi sporras av dina idéer och har ett stort kontaktnät som hjälper oss att förverkliga dina drömmar oavsett om du vill arrangera en minnesvärd kick-off, en femtioårsmiddag, ett kundmöte, en likörprovning. Som du märker är vi mångsidiga, kunniga och svårdefinierade med bara ett par ord, men kanske skulle 'nyfiken livsnjutning' kunna vara vårt varumärke. Välkommen till oss!
 

Interna evenemang

Grundidén hos The Lobby är att man bygger ett arrangemang kring en provning av något slag. Provningen kan vara en vinprovning, en cigarrprovning,...
Läs mer
 

Externa evenemang

Vi drar nytta av vår stora erfarenhet när vi skapar intressanta evenemang. Vårt kunnande och kontaktnät hjälper dig att förverkliga dina unika idéer.
Läs mer
 

Medlemsklubbar

The Lobby Social Club, The Wine & Business Club, The Cigar Club och Women Only - hos oss finns något för alla livsnjutare.
Läs mer
 

Cigarrshop

Besök oss, vi har Sveriges största och mest spännande sortiment av handrullade cigarrer.
Läs mer
 

The Wine & Business Club

 


Nyhetsbrev

 


Boka rum

Se och läs om alla våra rum


Social Club
The Lobby

Rådmansgatan 46
113 57 Stockholm
Tel 08-34 60 00
Fax 08-34 60 20 
info@thelobby.se

 

Producerad av Norkay © The Lobby 2007 | Cookies