The Lobby


The Wine and Business Club

 

The Wine & Business Club är ett forum för vinälskande affärsmän och affärskvinnor. Varje fredag har medlemmarna möjlighet att gästa vinbaren på The Lobby Social Club i centrala Stockholm. Man får även inbjudningar till vinkvällar mitt i veckan då någon intressant gästföreläsare bjudits in.

 

 

En spännande vin- och champagnemeny, medlemspriser i baren, fria gästföreläsningar, ett ”vardagsrum” att chilla i efter jobbet eller en plats att knyta nya kontakter… The Wine & Business Club är vad du vill att den ska vara!

 

Genom ett nytt samarbete mellan Affärsvärlden och The Lobby Social Club har du och en vän möjlighet att bli medlemmar samtidigt, två medlemskap till priset av ett! Ordinarie pris för ett års medlemskap är 1000 kr per person. En utmärkt julklapp, eller hur!?

 

För att utnyttja erbjudandet fyller du i formuläret här nedanför. Skriv ”affärsvärlden” i rutan för Bonuskod, så kommer erbjudandet att aktualiseras. Du får därefter ett mejl från oss med information om betalning, mm. Där fyller du även i uppgifterna om din vän. Du kan välja om du vill att vännens medlemskap ska skickas till dig eller direkt till mottagaren.

 

Observera att antalet medlemskap till detta förmånliga pris är begränsat.

 

Varmt välkommen till oss!

 

För mer information om The Wine & Business Club klicka upp pdf:en nedan!

 

 

För utskriftsvänlig PDF, klicka här 

 


 

Företag
Särskild bonuskod
Förnamn *
Efternamn *
Gatuadress
Postnummer
Postort
Land
E-post *


När du ger bort ett medlemskap kan du välja om du vill att presentkortet skickas direkt till mottagaren eller till dig själv. All information du behöver kommer i svarsmejlet.

 

Tillbaka

 

The Wine & Business Club

 


Nyhetsbrev

 


Boka rum

Se och läs om alla våra rum


Social Club
The Lobby

Rådmansgatan 46
113 57 Stockholm
Tel 08-34 60 00
Fax 08-34 60 20 
info@thelobby.se

 

Producerad av Norkay © The Lobby 2007 | Cookies